جوجه ترش تابه ای ، طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

برای تهیه جوجه ترش تابه ای نیاز نیست که زمان زیادی را صرف ایستادن در آشپزخانه کنید ، با کم ترین صرف وقت بهترین نوع از این غذا را می توانید مهیا نمایید.

مواد لازم برای جوجه ترش تابه ای

  • سینه مرغ :دو عدد
  • پیاز :یک عدد
  • فلفل دلمه ای :یک عدد
  • روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو :دو قاشق غذاخوری
  • گردو :200 گرم
  • گشنیز و نعنا :100 گرم
  • سیر :دو حبه
  • آب نارنج :سه قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی و زعفران :به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
 
جوجه ترش
 

طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب لیمو مزه دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

نکته

برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم.
 
جوجه ترش تابه ای

نکات تکمیلی در مورد جوجه ترش

جوجه ترش جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
جوجه ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر مناسب میباشد .

جوجه ترش  ،  طرز تهیه جوجه ترش تابه ای